Застраховка отмяна на пътуване

zastrahovka-otmyana-na-pytuvane-1-600x422Все повече стават хората, които не са сключили застраховка и по една или друга причина не успяват да заминат на мечтаната почивка (поради настъпила отмяна) или пък им се случват други неочаквани промени, свързани с тяхното пътуване. Те не са чували за застраховка отмяна на пътуване, а някои просто смятат, че това е излишен разход. В повечето случаи обаче става дума за непредвидени ситуации, които никой не може да контролира и няма как да знае, че ще настъпи отмяна. Освен ако предварително човек не е сключил застраховка отмяна на пътуване. Тогава неприятната ситуация не е чак толкова неприятна, защото вложените средства са защитени.Все повече стават хората, които не са сключили застраховка и по една или друга причина не успяват да заминат на мечтаната почивка (поради настъпила отмяна) или пък им се случват други неочаквани промени, свързани с тяхното пътуване. Те не са чували за застраховка отмяна на пътуване, а някои просто смятат, че това е излишен разход. В повечето случаи обаче става дума за непредвидени ситуации, които никой не може да контролира и няма как да знае, че ще настъпи отмяна.

Освен ако предварително човек не е сключил застраховка отмяна на пътуване. Тогава неприятната ситуация не е чак толкова неприятна, защото вложените средства са защитени.

Отговорете ни честно – знаете ли какво покрива една застраховка отмяна на пътуване? Не се притеснявайте, не са много хората, които са наясно с тези неща. Амарант България е застрахователният брокер, който ще отговори на всичките ви въпроси относно тази застраховка, още преди да сте осъществили вашето пътуване и преди да сте се сблъскали с евентуалната му отмяна.

Застраховка „отмяна на пътуването“, покрива разходите, които са настъпили при неосъществяване на планираното заминаване

Това на пръв поглед е логично, но често хората не са много сигурни защо трябва да сключат такава застраховка и по какъв начин точно ги предпазва тя при евентуална отмяна на пътуването. Именно защото Амарант България е в топ 10 на застрахователните брокери в страната, нашата компания не само ще ви обясни защо една застраховка отмяна на пътуване е единствената ви защита при непредвидени ситуации, а и коя компания предлага най-добрите условия именно за вас. Така, при евентуално неосъществяване на вашето пътуване (отмяна, удължаване, прекъсване и т.н.), вие ще можете да покриете своите разходи, настъпили от тази неприятна ситуация, именно благодарение на това, че сте си направили застраховка отмяна на пътуване.

Застраховка „отмяна на пътуване“ ви помага и при съкращаването или прекъсването му

zastrahovka-otmyana-na-pytuvane-2-600x450Да речем, че имате „късмет“ и при пътуването ви не е настъпила отмяна, но се налага да го съкратите или да го прекъснете. Тук отново сте подсигурени и разходите ви са покрити. Разбира се, ако сте сключили застраховка при отмяна на планираното заминаване. Дори и да не настъпи отмяна на вашето пътуване, вие отново сте защитени и то по най-добрия начин. Важно е при възникване на подобна ситуация да се обадите в Амарант България в седемдневен срок, за да разберете какво точно да направите и как да се възползвате от застраховката.

Пътуването ви се удължава? Няма проблем със застраховка отмяна на пътуване
Понякога се случват такива неща, че се налага не да настъпи отмяна, а по-скоро да удължите своя престой, но да не сте подготвени за това. Е, ако сте постъпили умно и сте сключили застраховка отмяна на пътуване, тази ситуация няма да ви хване чак толкова неподготвени. Даже напротив – вашето пътуване отново ще е подсигурено по най-добрия начин. Защото реално при вас може и да не е настъпила отмяна на пътуването, а напротив – удължаване, но застраховката ви пази и връща непредвидените ви разходи.

Застраховката отмяна на пътуване ви помага и при закъснял полет

zastrahovka-otmyana-na-pytuvane-3Вашата застраховка отмяна ви спасява и в още една ситуация. Всеки ден по света се случва самолетните полети да закъсняват. Разбира се, причините са най-различни и те не само не зависят от вас и вашите действия, но и по никакъв начин не могат да бъдат контролирани. Затова ваш пръв приятел е застраховката отмяна на пътуване, която покрива и тези разходи. Те неминуемо ще настъпят, особено ако закъснението на вашия полет е наистина дълго. За Амарант България е важно клиентите да получат възможно най-доброто обслужване при всякакви ситуации, затова и нашата застраховка отмяна на пътуване е толкова гъвкава и всеобхватна.

Можете да сключите групова или индивидуална застраховка отмяна на пътуване

Което ще рече, че този тип застраховка е подходяща за всички клиенти, без значение колко са на брой и закъде пътуват. Целта е всеки човек да може да се възползва от защитата, която предлага застраховката отмяна на пътуване и по този начин да бъде спокоен и да има доверие в нашата компания. Голямата мрежа от обекти в цялата страна позволява на Амарант България да реагира своевременно на всякакви ситуации. Сами ще се убедите в това във всеки момент, в който решите да сключите застраховка отмяна на пътуване.

Да, има още неща, от които можете да се възползвате, когато сключите застраховка отмяна на пътуване чрез Амарант България – покриват се рискове, свързани с платени резервации или пък различни предплатени туристически услуги, които са организирани и предоставени от лицензиран туроператор или туристически агент. Затова внимавайте на какви компании се доверявате, когато организирате вашето пътуване и избирате вашата застраховка.

За кои части от света важи застраховката отмяна на пътуване?

zastrahovka-otmyana-na-pytuvane-4-600x400Този въпрос е важен и винаги трябва да се задава, когато на някого му предстои пътуване и иска да сключи застраховка отмяна. Тази застраховка важи както на територията на България, така и в чужбина. При отмяна на пътуване, удължаване на престой, закъснение на полет и други непредвидени ситуации, вие сте защитени от застраховката независимо в коя държава се намирате. Целта е нашите клиенти да се чувстват сигурни и спокойни, независимо какво се случва с тяхното пътуване.

Сега, след като ви обяснихме основните ползи от сключването на застраховка отмяна на пътуване, ще ви разясним каква е „технологията“, по която човек, решил да предприеме пътуване, може да се сдобие с тази или която и да е друга услуга от Амарант България.

Как мога да сключа застраховка отмяна на пътуване?

Най-бързият начин да получите ясна, адекватна и изчерпателна информация за това как да се сдобиете със застраховка отмяна на пътуване е да наберете телефон +359 894 466 266 и веднага да научите всичко, което ви интересува. Разбира се, пълната информация за застраховка отмяна на пътуване можете да получите и на имейл адрес offfice [at] amarantbg.com, където можете да направите и конкретно запитване за дадена застраховка, да зададете въпрос или дори да поискате съвет. А, както споменахме по-горе в текста, при желание да сключите застраховка отмяна на пътуване, можете да го направите и във всички обекти на Амарант България в цялата страна, развивани през последните 13 години.

Как да избера точно каква застраховка да сключа?

Важно е да кажем, че тъй като нашата компания е застрахователен посредник и работи с всички застрахователи в страната, на всеки клиент се предлага онази застраховка, която най-добре ще удовлетвори желанията му. И в случая със сключване на застраховка отмяна на пътуване ние ще ви дадем най-подходящото предложение, за да се чувствате напълно сигурни.

Каква информация трябва да предоставя, за да мога да се възползвам от услугата застраховка отмяна на пътуване?

zastrahovka-otmyana-na-pytuvane-5-600x399Много хора си мислят, че застраховка отмяна на пътуване се сключва просто ей така. Всъщност, за да може да ви бъде предоставена възможно най-изгодната за вас оферта, е добре да съобщите в коя държава ще бъде вашето пътуване, за колко време, колко души ще ви придружават (в случай че не пътувате сами), за колко пари сте направили различните си резервации и т.н. Така вашата застраховка отмяна на пътуване ще бъде максимално персонализирана и подходяща именно за вашия случай.

Защо застраховка отмяна на пътуване именно от Амарант България?

Защото хилядите клиенти на компанията са чистото доказателство за професионализма и качеството на услугите, които предлагаме. Разбира се, част от тях е и застраховката при отмяна на пътуване, която е една от най-често избираните сред многото възможности. Всеки разумен човек знае, че при пътуване, независимо дали е свързано с работа или с почивка, застраховка отмяна е „най-добрият приятел на човека“. Естествено, тя ви пази не само при отмяна на пътуването ви, но и при всякакви неочаквани ситуации, при които възникват допълнителни разходи. Разходи, с които вашата застраховка отмяна на пътуване ще се справи.

Ако искам просто съвет и информация за застраховка отмяна на пътуване, това няма ли да ми излезе по-скъпо?
Не. Всъщност, консултантската дейност на Амарант България е абсолютно безплатна, така че преди вашето пътуване можете да зададете всички въпроси относно застраховка отмяна, които ви притесняват или да уточните всяка малка подробност, за която сте се сетили. И когато вече сте се убедили, че именно при нас ще сключите най-изгодната застраховка, покриваща всички рискове при евентуална отмяна на пътуването или друга ситуация, то можете да го сторите веднага – чрез телефон, имейл или директно в един от обектите на компанията.

Какво ми дава застраховката при отмяна на пътуване?

zastrahovka-otmyana-na-pytuvane-6Една дума – спокойствие. Когато човек предприема пътуване и е сключил застраховка, той спира непрестанно да мисли какво би могло да се случи. Цялостната идея на застраховката отмяна на пътуване е клиентът да се фокусира върху важните неща, а именно работата, емоциите, спомените. Може би сте чували популярната поговорка на маврите, която гласи следното: „Този, който не пътува, не знае стойността на хората“. А ние бихме преобразили фразата така: „Този, който не сключва застраховка отмяна на пътуването, не знае стойността на собственото си спокойствие.“
Накратко: защо, къде и как да сключа застраховка отмяна на пътуване? Нека заедно си припомним основните причини да се защитим превантивно, в случай че настъпи отмяна или промяна на нашето пътуване:

  1. Застраховка отмяна на пътуване се сключва, за да сте сигурни, че каквото и да ви се случи – прекъсване на пътуването, удължаването му, тоталната му отмяна, забавянето на полета и други, вие сте подсигурени и всеки появил се допълнителен разход ще бъде покрит;
  2. Можете да сключите застраховка отмяна на пътуване не само за себе си, но и за всички други, които пътуват с вас;
  3. Можете да сключите застраховка отмяна на пътуването независимо към коя точка от света сте се запътили;
  4. От Амарант България предоставяме всякакви възможности да се свържете с нас и да разберете всичко за вашата застраховка отмяна – чрез телефон +359 894 466 266, имейл адреса offfice [at] amarantbg.com и всеки един от многото обекти на компанията, намиращи се из цялата страна;
  5. Ако се чудите дали да се възползвате не само от застраховка отмяна на пътуване, но и от други услуги на компанията, служителите ѝ ще ви дадат най-добрия и подходящ за вас съвет;
  6. Застраховката отмяна на пътуване е важен компонент независимо дали пътувате за удоволствие или по работа. Тя ви носи спокойствие и сигурност, а това са две важни „подправки“ за едно наистина „вкусно“ пътуване. Една застраховка никога не е в повече, защото за спокойствието не трябва да има отмяна!