Автоасистанс

В наши дни автомобилите са една безспорна необходимост. Те са неизменна част от нашия живот с всички плюсове и минуси, които произхождат от това. Плюсовете са безброй – можем да пътуваме където си пожелаем, носенето на много багаж става „проблем“ на багажника, спестяваме много време и какво ли още не. Един от минусите обаче е, че като всяка машина и автомобилът се разваля. И то в най-неподходящия момент. Какво правим тогава? Възползваме се от застраховка Автоасистанс, разбира се. Ако по някаква случайност все още не сте се интересували от този тип услуга, то не се колебайте повече. Автоасистанс е необходимост, защото:

Всеки автомобил се нуждае от застраховка Автоасистанс

Или по-точно неговият собственик. Независимо дали използвате ежедневно своя автомобил, или се качвате в него само за дълги разстояния, услугата Автоасистанс е изключително важна. Чрез нея осигурявате вашето лично спокойствие за това, че каквото и където да се случи, вие имате към кого да се обърнете за помощ.

Ползвате застраховка Автоасистанс денонощно

Защото никой не може да предвиди кога автомобилът му ще се повреди. Както знаем, това се случва точно когато изобщо не сме подготвени или пък се намираме насред пътя. Е, ако сте сключили застраховка Автоасистанс, то можете да се обадите по всяко време на телефона на Асистанс центъра.

Автоасистанс ще ви помогне за всичко

avtoasistans-1И като казваме всичко, имаме предвид наистина всичко. При сключване на застраховка Автоасистанс, вие получавате денонощна техническа помощ за автомобила, който е аварирал, както и медицинска помощ, в случай че има пострадали хора, пътували в колата. С Автоасистанс можете да получите и допълнително съдействие при настъпило ПТП, повреда на автомобила или кражба.

За да използвате Автоасистанс, само трябва да вдигнете телефона

avtoasistans-2Да, толкова е просто, а същевременно е толкова важно. При сключване на Автоасистанс вие се сдобивате с лична Пътна помощ, която ще се отзове винаги, когато имате нужда от нея. Така ще сте напълно сигурни, че можете да разчитате по всяко време и при всяка ситуация на вашия Автоасистанс.

Застраховка Автоасистанс е спокойствието, от което се нуждаете вие, вашето семейство и вашият автомобил. Не се колебайте, а направете така, че всяко ваше следващо пътуване да бъде по-безопасно. Автоасистанс ви осигурява точно това – спокойствие и сигурност на пътя.