Награда принос в развитието на посредничеството

2018-06-04

На 30 май 2018 г. на тържествена церемония бяха връчени за 10-та поредна година най-престижните годишни награди в застрахователния сектор – „Застраховател на годината”,“Пенсионноосигурително дружество на годината”, “Застрахователен брокер на годината“ за 2017 г. Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ), Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО), фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ).

За поредна година събитието предизвика огромен интерес сред застрахователната гилдия и не само. Юбилейните награди бяха уважени от целия застрахователен, пенсионен и финансов сектор на България, представители на държавните институции и регулаторните органи, на научните и академичните среди.

Специалната награда за особен принос в развитието на посредничеството в застраховането получи г-н Янаки Янакиев, управител на застрахователен боркер “Амарант България“. Наградата му беше връчена от ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев.

DHM07281В категория “Застраховател на годината”, призът за най-динамично развиващо се дружество през 2017 г. спечели ЗД „Евроинс“ АД. Дружеството беше отличено за втора поредна година в тази категория с ръст на записания брутен премиен приход от 26 914 хил. лева. Наградата беше връчена от вицепремиера Валери Симеонов на Румяна Бетова, член на УС и изп. директор на компанията.

В категория “Застраховател на годината – Животозастраховане”, първо място спечели “ДЗИ – Животозастраховане“ ЕАД“. Наградата беше връчена от Ралица Агайн-Гури на Евгени Бенбасат, член на УС и изпълнителен директор „Банково и животозастраховане“ на дружеството.

Наградата в категория “Застраховател на годината – Общо застраховане” за 2017 г. спечели „Булстрад Виена Иншурънс Груп“. Тя беше връчена от Карина Караиванова, председател на КФН на Недялко Чандъров, председател на УС и главен изпълнителен директор на компанията.

Най-добрите компании в отделните категории бяха определени от експертно жури, съставено от представители на петте организации на база обективни публични критерии и показатели.

Дружествата победители получиха специални авторски пластики, символ на наградите, изработени от художника Андрей Янев и грамоти.

29b8cbf1-749e-4abc-99e8-cf84a29cfd9b

Коментари

Няма публикувани коментари.

Нов коментар