10 години заедно с Вас

2014-10-11

На 10 Октомври ЗБ Амарант България ООД отбеляза десет годишнината от създаване на дружеството в Гранд Хотел София. На събитието присъстваха десетки дългогодишни партньори, управители и мениджъри на застрахователни компании, служители и клиенти на брокера. За да поздравят двамата домакини на вечерта Любомир Модев и Янаки Янакиев, управители и собственици на застрахователен брокер „Амарант България” бяха дошли Пламен Ялъмов, председател на Изпълнителния комитет на „Алианц България Холдинг”, Коста Чолаков, председател на УС и главен изпълнителен директор на ДЗИ, Петър Аврамов, председател на УС и изпълнителен директор на „ХДИ Застраховане” АД и Димитър Тонев, изпълнителен директор и член на УС на ЗК „УНИКА” АД и ЗК „УНИКА Живот” АД. Стартът на вечерта беше открит с приветствени слова на двамата управители Любомир Модев и Янаки Янакиев.

Кулминационен момент на вечерта беше раздаването на благодарствени плакети на Амарант: – Първия клиент на Амарант – Павел Велчев, адвокат-юрист На въпрос какво посрещнахте преди десет години и какво виждате в момента той отговори: „Видях двама усмихнати млади хора, които започваха своя бизнес. Днес виждам двама успели бизнесмени, добри приятели и хора, които помагат много както на близките си, така и на всички, с които работят. След десет години ги виждам като още по-успешни бизнесмени, добри българи, чиито дела един ден ще са в книгите и в учебниците. „

– Най-добри резултати и брой сключени полици – Офис Русе, поради невъзможността на г-н Замфиров да присъства лично, наградата получи Гергана Петрова, главен мениджър „Бизнес развитие и клонова мрежа” в „Амарант България”.

– Най-дългогодишен офис и лоялен партньор– Офис Благоевград – Доказан Висок потенциал и резултати – Офис Плевен

– Дългогодишен партньор на АМАРАНТ – ЗАГАТО ООД, с управител Владимир Янков, който каза: „Вие сте наш застраховател и ще останете завинаги.”

Специални отличия получиха и три дами от екипа на „Амарант България” – Гергана, Катя и Илияна.

Управителите на брокера Янаки Янакиев и Любомир Модев отличиха с благодарствен плакет на Амарант: – Първия клиент на Амарант – Павел Велчев, адвокат-юрист На въпрос какво посрещнахте преди десет години и какво виждате в момента той отговори: „Видях двама усмихнати млади хора, които започваха своя бизнес. Днес виждам двама успели бизнесмени, добри приятели и хора, които помагат много както на близките си, така и на всички, с които работят. След десет години ги виждам като още по-успешни бизнесмени, добри българи, чиито дела един ден ще са в книгите и в учебниците. „ – Най-добри резултати и брой сключени полици – Офис Русе, поради невъзможността на г-н Замфиров да присъства лично, наградата получи Гергана Петрова, главен мениджър „Бизнес развитие и клонова мрежа” в „Амарант България”. – Най-дългогодишен офис и лоялен партньор– Офис Благоевград – Доказан Висок потенциал и резултати – Офис Плевен – Дългогодишен партньор на АМАРАНТ – ЗАГАТО ООД, с управител Владимир Янков, който каза: „Вие сте наш застраховател и ще останете завинаги.” Специални отличия получиха и три дами от екипа на „Амарант България” – Гергана, Катя и Илияна. 

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/244407-%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%82-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-10-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D1%81-%D0%B2%D0%B0%D1%81.html

Коментари

Няма публикувани коментари.

Нов коментар