Карго застраховки

/Карго застраховки
Карго застраховки 2017-11-15T16:44:49+00:00

В момента, в който четете този текст, по целия свят огромно количество стока се товари, превозва се до определена точка, а след това се разтоварва. И по-голямата част е защитена с карго застраховка. Независимо дали говорим за единично товарене и изпращане на стока или за постоянна дейност, всеки притежател на някаква стока знае, че карго застраховката е единствената защита на неговия товар.

 

Разбира се, в Амарант България предлагаме карго застраховка и два подвида, чрез които да обхванем целия процес и да сме максимално полезни и на постоянните, и на новите ни клиенти. Ето повече подробности за нашата карго застраховка.

 

Какво точно представлява карго застраховката?

 

Това реално е защита на товари по време на превоз. Наясно сте, че с всяка една стока може да се случи какво ли не и то не по вина на някого конкретно. Затова и съществува карго застраховката, която защитава товара и респективно помага на собственика му. И все пак, много е важно точно каква карго застраховка ще сключите, тъй като има различни подвидове.

 

Абонаментна карго застраховка

Карго застраховка на супер цени

Карго застраховка

Това е първият подвид на карго застраховката в Амарант България. Тя покрива всички или определени видове товари, които застраховащият ще изпраща или ще получава през определен период и/или до определена сума.

 

Карго застраховка от склад на склад

 

Това е вторият подвид на нашата карго застраховка. В този случай се покрива товарът за пренасянето му от едно складово помещение до друго. Точката, от която карго застраховката започва да „действа“, е складът, от който се взима товарът, а точката, при която отговорността на Застрахователя завършва, е посоченият друг склад или определеното място в него.

 

Всеки, който изпраща стока, знае, че тя трябва да бъде застрахована по време на превозването ѝ, защото реално това е единствената ѝ защита. Именно затова смятаме, че карго застраховката е възможно най-разумното решение. Впрочем, знаете ли откъде идва наименованието на този вид застраховка? По принцип думата „карго“ означава „товар на кораб“. С годините обаче тази една дума се превръща в нарицателно за застраховането на корабния товар, а след това и на всеки друг товар.

 

Как да получите повече информация за карго застраховката в Амарант България?

Карго застраховка на ниски цени

Карго застраховка

Можете да зададете всичките си въпроси относно нашата карго застраховка по най-удобния за вас начин – на телефон +359 894 466 266, на електронния ни адрес offfice@amarantbg.com или в един от нашите многобройни обекти, удобно намиращи се на територията на цялата страна.

 

Какво точно представлява карго застраховката?

Абонаментна карго застраховка

Карго застраховка от склад на склад

Как да получите повече информация за карго застраховката в Амарант България?